Når du skal skrive en søknad, er det viktigste å være bevisst hvor liten tid du har til å lage et godt inntrykk. Vær relevant og direkte! God kommunikasjon er å fortelle hva du skal fortelle, så å fortelle selve historien og til slutt å oppsummere; fortelle hva du har fortalt – slik som de gjør alle nyhetssendinger.

hvordan å skrive

åpen søknad

En åpen søknad brukes når du tar initiativ overfor en bedrift som du vil jobbe hos. Årsaken til at du tar kontakt er enten fordi bedriften i seg selv har gjort et godt inntrykk på deg, eller at du kan utføre arbeid for denne arbeidsgiveren som du liker. Dette er det du må ta utgangspunkt i.

la oss bistå deg med å skrive

den beste søknaden

Hvis du vil ha bistand til å skrive en god søknad, hjelper vi deg gjerne. Mest sannsynlig vil vi få det til bedre. Det viser seg mye lettere å skryte av andre enn av seg selv! Trykk på knappen, så vil du snart motta en salgstekst som du kan eie og være stolt av!

viktig med nøyaktig utarbeidelse av

annonseanalysen

Før du skal svare på en utlyst stilling er det viktig å analysere stillingsannonsen. Hensikten med å gjøre en annonseanalyse er å svare på de oppgavene som etterspørres på en så overbevisende måte som mulig.  Derfor må du vite hva bedriften virkelig er ute etter.

søknad på

utlyst stilling

Før du starter med å skrive en slik søknad, er det en fordel om du har laget en åpen søknad først. Den fungerer ofte veldig godt som rammeverk for å kunne skrive en søknad som skiller seg ut i bunken.

det er mer spennende med en

videosøknad

Med sosiale media, smarttelefoner og møter på nettet blir det å kommunisere med bilder noe folk blir mer og mer vant til. Av den grunn kan det å ta kontakt gjennom en presentasjonsfilm være noe som skaper den fordelen du trenger i jobbsøkerarbeidet. Det er jo en mye bedre måte enn å presentere seg på kun på papir !

la oss støtte deg i

jobbsøkerprosessen

Ansett din personlige trener. Vedkommende støtter deg til å gjøre de arbeidsoppgavene som kreves for at du skal bli den beste jobbsøkeren du kan være

oppsummering

JOBBSØKNAD

Nå vet du hva du trenger å vite om søknad.

Du skal tydeliggjøre for arbeidsgiveren hva du kan bidra med, og  presentere hvorfor du vil jobbe hos bedriften.

Neste steg er å få på plass CV’en.