lytt alltid til

jungeltelegrafen

Vi har samlet uttalelser fra tidligere kursdeltakere og noen andre som forhåpentligvis gir et beskrivende bilde av hva du vil kunne sitte igjen med etter et kurs.

“Jeg har fått mange gode ideer til hvordan å skrive en god søknad, og tips om andre saker som bør forbedres som for eksempel mål og verdier, skrive CV. Annonsesanalyse var et interessant og nytt moment for meg- en veldig nyttig erfaring. Jeg har blitt mer motivert, og samtidig blitt oppmerksom på hvilke typer jobber jeg vil søke.”

Lise

“Jeg har sett verdien i å grave dypere i hvilken kompetanse jeg sitter på, og hvordan jeg kan få den frem i en søknad og CV. I tillegg har jeg skjønt hvor mye man skiller seg ut ved å ta kontakt med nettverk, eller ta telefoner til arbeidsgivere. Jeg har blitt mer motivert ved å se at det finnes flere verktøy enn de jeg har brukt tidligere, og at dersom jeg får avslag finnes det andre jobbsøkermetoder man kan bruke til neste jobb som man kan søke på, dukker opp.”

Ivar

“Jeg har hatt meget godt utbytte av kurset både personlig, og ikke minst faglig med tanke på åpen søknad og tidsriktig CV. Jeg er blitt mer motivert og strukturert.”

Sigrid

«Flotte og systematiske nettsider med et innhold som er særdeles motiverende og godt dekkende for en jobbsøker»

Henriette, korrekturleser med erfaring fra jobbveilederbransjen