TA

styring og kontroll

Bruk et regneark når du skal lage listen. Du kan skaffe deg informasjon gjennom nettsidene til bedriften, omtale bedriften har fått i media gjennom å søke på nettet eller hente informasjon fra nettverket ditt. Å ta en telefon for å forhøre deg er å anbefale. Jo mer forarbeid, desto større sannsynlighet for å lykkes.

Det er viktig å kjenne arbeidsgiveren så godt som mulig når du skal ta kontakt. Spesielt interessant er det å avdekke om du kan identifisere deg med selskapets verdier. Det er noe arbeidsgivere liker å snakke om.

Er du opptatt av å arbeide i nærheten av der du bor, er Googlemaps et spennende alternativ. Skriv inn bransjen du vil jobbe i, og søk nær der du bor så får du opp en liste du kan bruke både for å ta kontakt, og for å planlegge en besøksrute.

Bedriftsliste og oppfølgingslisten blir veldig like. Oppfølgingslisten er i prinsippet bedriftslisten med ytterligere en kolonne for å kunne føre notater etter hvert som du har vært i kontakt med respektive virksomhet på listen.

la oss støtte deg i

jobbsøkerprosessen

Ansett din personlige trener. Vedkommende støtter deg til å gjøre de arbeidsoppgavene som kreves for at du skal bli den beste jobbsøkeren du kan være.