Du må forberede deg når du skal skrive en søknad

Annonseanalyse

Det krever at det gjøres en ordentlig annonseanalyse.

En stillingsannonse vil gjerne være en ønskeliste fra virksomhetens side. Ofte er det drømmekandidaten de har beskrevet. Det betyr at din oppgave er å presentere deg så nært opp til drømmekandidaten som mulig. Av den grunn er det viktig for deg å finne ut hva som er så kalte «må» krav, og hva som er mer ønsker. Les gjennom teksten, vær nøye med å finne ut hva de spør etter. Finn ut hva arbeidsoppgavene er, hvordan de utføres, kva slags kompetanse som kreves.

Tenk igjennom kva du kan innenfor hvert enkelt fagområde.  Hvis du har en suksesshistorie som du kan knytte til dette, skriv den ned. I tillegg er det viktig for deg å ta rede på hva du trenger å vite mer om?

Når du har notert ned svarene på på ovenstående, og det viser seg at det er opplysninger du trenger for å kunne presentere deg på best mulig måte, må du undersøke om du kan finne svarene på dette selv. Du kan finne mer informasjon på internett.

Har du likevel spørsmål så ta en telefon til kontaktpersonen, og følg retningslinjene for en telefonsamtale.

la oss støtte deg i

jobbsøkerprosessen

Ansett din personlige trener. Vedkommende støtter deg til å gjøre de arbeidsoppgavene som kreves for at du skal bli den beste jobbsøkeren du kan være