MASTERCLASS I JOBBSØKING

Når du skal ut å søke arbeid er det viktig for deg å erkjenne at det å søke jobb er en jobb i seg selv – “du er på jobb for å få jobb!”.

På disse sidene får du i detalj beskrevet hvordan du skal gå frem for å lykkes. Grunnen til at vi hevder at dette er den beste jobbsøkermetoden, er at vi her har samlet jobbsøkerverktøy ut fra 10 års erfaring fra arbeid med å hjelpe folk ut i jobb. De vi har bistått, har mange ganger hatt svake forutsetninger for å lykkes i arbeidsmarkedet. Likevel har de fått seg jobb, og det overraskende fort!

Prosessen er lagt opp slik at du starter med å analysere hva du er god til, hva du kan tilby en ny arbeidsgiver. Neste steg er å sette mål og lage en plan samt bevisstgjøre deg hvordan du presenterer deg på best mulig måte. Det finnes inngående beskrivelser av hvordan å skrive en søknad og utarbeide en CV. For at du skal prestere på topp når du kommer til intervju, er det samlet en rekke tips på hvordan du kan trene for å forberede deg på denne samtalen.

Alt vi deler med deg på jegvilhaarbeid.no er GRATIS. Likevel mener vi det er smartest å samarbeide; du benytter dine sterke sider, og med vår støtte går det raskere, det blir bedre, i sum blir kvaliteten høyere

ET HALVT ÅR TIDLIGERE UT I ARBEID BETYR FORT 200.000-300.000 KRONER ELLER MER I LØNN FOR DEG

Les mer om Masterclass i jobbsøking. Kurset er laget slik at du lettest mulig skal lykkes med det arbeidet som er nødvendig for at du skal ha suksess som jobbsøker.

Etter at du er ferdig med kurset er du en topptrimmet jobbsøker. Du skal fremstå som en den beste innen ditt fagområde, en som går til utfordringen med å søke arbeid ekstremt godt forberedt:

  • du skal være topp motivert
  • ha laget en åpen søknad og en cv – eller en kombinasjon av begge – din presentasjonsbrosjyre
  • ha pugget presentasjonen av deg selv
  • laget en bedriftsliste
  • ha en liste med referanser, og skaffet deg din egne støttespillere
  • du skal ha et klart og smart jobbmål
  • laget en handlingsplan
  • ha forberedt deg på hvordan å drive oppsøkende virksomhet
  • ha kontroll på spørsmål som du kan bli stilt ved intervju

Klikk her for å starte jobbsøkerarbeidet!

JOBBER DU ETTER DENNE METODEN, ER DU SÅ Å SI SIKRET NYTT ARBEID!

Tilbake til forsiden